#11

jag satt där och bara stirrade, personalen pratade med mig men jag ville inte jag ville inget annat än att bara gå där ifrån och dölja tårarna men det var svårt. det var så svårt att undvika tårarna när jag satt där och såg allt. jag fick inget ord ur min mun det enda som lät var mina snyftningar och tårar som bara föll och föll ner i bordet. jag sa till mig själv flera gånger om och om igen det är normalt det är normalt det är normalt men hur många gånger jag än sa det så gick det inte in det var som att allt bara blev större. jag gick in till mitt rum, la mig i sängen sen blev allt kalabalik jag kunde inte hantera det jag kunde inte sluta gråta jag ville bara så försvinna genom jorden bort från allt och sväva bland molnen för att alla skulle slippa se mig och jag skulle sluta lida. jag satte på musiken i hörlurarna, det fick bli bon iver och kent. 
 
jag satte mig på balkongen, tände en ciggarett och bara andades in Varbergs luft men inget blev bättre visst jag blev lugnare men allt bara snurrade i mitt huvud, allt blev så mycket jobbigare när allt trädde fram. 

#10

allt känns som en lättnad så fort jag går ifrån ett samtal med min behandlare även om det är lång lång väg kvar.
det är redan helg och denna veckan har gått extremt fort och som ni vet så är dessa helger här inte dirket som dom är hemma. jag måste försöka tänka mer och lita mer på det dom säger här för dom kan detta och är experter och det måste jag inse men det tar ju sin tid att inse det.
 
idag har jag testat på Nada, det är små tunna tålar som man sätter i öronen som ska göra en lugnare, dämpa sug och ångest. har även haft Mindfulness som handlar om sinnesnäravaro, man ska vara i nuet och bli friare att välja hur man vill agera på det som händer i tankar, känslor och kropp i varje ögonblick, man ska minska lidande och finna mer lycka i livet. Önskar er alla en bra helg och en fortsatt fin fredag.
 

#9

jag ville lyckas med denna torsdagen trots att det är den andra torsdagen jag är här. varför behöver du lyckas på andra försöket ens? de fattar ju vem som helst att man inte kan göra men jag hade känt en svag stolthet i mig om jag hade gjort men om kanske cirkus några veckor fram så är jag där i det stadiet då jag klarar det utan problem vi sätter inga veckosiffror.
 
50 minuter senare så vart jag helt förstört, ångesten bråkade med mig andningen var som en hög puls, så hög som när man precis kört slut på sig efter en löprunda på några mil. 

#7

jag väcks kl kvart över 7 trött som en björn. blodtryck, plus och temp. jag känner mig normal som vilken människa som helst men tydligen är jag inte det. kan jag inte bara inse att jag är här för en anledning? dagarna går åt helvete och jag bär med gråtfärdiga ögon från morgon till kväll. idag har varit den värsta dagen hittills men jag härdar och slås mot det onda men den vill mig inget gott den vill mig inget mer än att jag förlorar. tackar personalen för stördet de gett mig idag för utan dom hade jag seriöst rymmt igenom fönstret eller via dörren påväg nån annanstans för att avsluta allt här och nu. jag har haft sån panik, känsloöverflöd och osannaolika tankar att jag sen i stunden kan tro att det är normalt men samtidigt oundvikligt att sluta tänka normalt. 
 
 
 

en tjej ville jag skulle skriva om något jag brinner för.- 
 
- och en sak jag brinner för verkligen är att träna. få ta ut sig allt man har på gymmet eller bara ta sina löparskor och gå ut och springa några kilometer, rensa tankarna och springa av sig allt för att det är skönt.
 
- jag älskar musik och gillar och leta efter ny musik. den musiken jag gillar mest att lyssna på är house och indie. mina favoritband är kent och all time low. sen gillar jag all möjlig housemusik men mest SHM och Avicii
 
en annan sak jag gillar mycket är att laga mat, jag lagar dock inte jättemycket mat hemma men när jag väl gör det så blir det något nytt och komplecerat som tar lite extra tid än vanligt. jag går ju restauranglinje på gymnasiet så där lagar vi en del mat och nya rätter. 

#6

vill bara säga att denna morgonen började med tårar och osäkerhet. 
hur kan jag, vad fan tänker du med Felicia? ändring på detta från och med idag. 
veckorna går så fort men dagarna går urselt långsamt. får tillgång denna veckan och testa på nada och taktil stimulering vilket ska bli riktigt spännande och se hur det är.
 
Hade precis möte med min behandlare och vi la upp en riktigt bra plan för hur jag ska komma vidare i behandlingen och hur jag ska klara veckodagarna. vart en bra plan nu ska jag bara hålla det och kämpa upp till veckomålen vi la upp. 
Hur mår ni annars idag, mår ni bra?
 
 

#5

innan jag klickade på telefonen lägg på så hörde jag bara flera gånger om och om igen "kämpa på nu Felicia, kämpa på du är stark och klarar detta". jag vill tro på dom orden så himla mycket men jag har svårt att ta åt mig av det. jag har en vilja men bakom viljan döljer sig en stor hög med svaghet som hellre vill ta över mig. jag har så lätt att ge upp och vilja börja om på nya farliga banor.
 
alla tankarna vill ta överhand, sänka mig långt ner på botten och visa mig att du är inte värd att bli frisk du är värd att stanna där du är. jag vill hålla med tankarna men ska man komma någon vart så måste man putta bort tankarna och visa att dom har fel. jag känner mig så äcklig känner skam över mig känner varför skulle någon vilja välja detta livet. men jag tycket detta är ett bra liv trots att jag har en fight mot något som drar ner mig något fruktansvärt. för jag vet inte hur mitt andra liv kommer vara jag minns inte hur det är att ha ett fint liv. jag vill inte ens tänka den punkten då jag är på topp igen. för nu tar jag bara dag för dag och tar mig igenom dom svåra stunderna med hat, ångest och tankar.
 

jag vet inte vem jag är jag vet inte vem jag kommer bli jag vet inte vem jag vill bli

jag tänker varje dag vad fan har jag gett mig in på, jag behöver inte detta. Jag mår sämre för varje dag och ser mig som en anna person varje dag och det jag ser är så jäkla negativt jag vill inte se det här. när ska allt ändras? när jag kunna se, kommer jag någonsin att kunna se det jag vill se? Svar: NEJ och det skrämmer mig. mina tankar tar över hand och det är så omtumlande att jag blir totalt förstörd. 
 
är detta jag, är det någon annan, är det mitt psyke eller är det verkligen såhär? jag vill tro att det bara är mitt psyke som spökar med mig men jag kan inte fatta det för jag vill inte tro det. jag vill bara se allt ur en anna synvinken NU men det går inte så fort. kommer jag att få må såhär till jag börjar inse så kommer jag ta sönder mig själv.
 
det jag vet är att jag vill vara där jag var innan, på botten som kunde nå en längre gräns ner. men upp ville jag aldrig för jag visste att jag skulle må såhär och att det skulle bli såhär totalt fucked up
 
 
 
 

Vad vill ni läsa? Allt är välkommet

Vad skulle ni vilja se mer i bloggen, vill ni jag ska göra något speciellt eller skriva om något som ni undrar över? Alla svar är välkommna inget är dumt. 

#4

Lördag morgon - blev väckt strax innan halv 8 för massa prover, sen var det frukost som gällde. Sittiden här är så jobbig och långtråkig, man vet inte vad man ska göra eller sysselsätta sig med den timmen jag har det. Men om tre veckor är jag fri från sittiden. Jippi!
 
Blev så glad igår när det kom blombud till mig hit från moster och stefan och familj. så fint!
Farmor och farfar är cirka 500 meter från mig så min behandlade tillät mig att ta hit dom en snabbis på besök. ska bli så kul och äntligen få träffa dom igen en snabbis.

#3

dagarna blir bara värre och värre och allt blir bara så mycket mer. mitt rum är låst nu så får be personalen om nyckel in till mitt rum. hatar det! hade möte idag och vi la upp en del saker som kan vara bra och ha med sig under vägen, vad man ska tänka på som underlättar mig. visst det var en lättnad i sig men frågar är ju sen hur ofta man kommer tänka på det hur man än vill? 
 
fredagen startade inte alls bra, jag vill så mycket mer men kommer hälften av det. jag vet att man inte kan lyckas första dagen, veckorna och min hjärna säger att jag vill stanna här vilket de inte tillåter här. 

It doesn’t matter how slowly you go, so long as you dont stop

 

22 augusti #2

andra dagen jag befinner mig här. allt är så nytt än, ny människor, saker man inte känner igen som man ska lära sig. man känner sig så konstig så äcklig och man grubblar på så mycket att hjärnan sprängs. nätterna är värst jag ligger och gråter och sparkar för att allt är så jobbigt men vågar inte gå upp för rädslan sitter där. man blir så rädd lätt och uppspelt och ångesten kommer så fort att man inte klarar av den, man kan inte hantera den.

vi samlades runt gården med tårar kramar och pussar sen sa vi hejdå

det är jobbigt här. man vill men endå inte man blir så triggad här på något sätt och känner sen istället att "vad i helvete gör jag här, jag behöver inte detta". kanske är det för man inte har förstått allt än och psyket tar överhand.jag saknar alla så otroligt fruktansvärt mycket jag vill bara rymma och åka till alla för att få vara med dom men jag vet samtidigt att det är här jag behöver vara nu.
 

hur kan man släppa något som man inte medvetet tagit, hur kan man sluta känna något som man inte valt att känna?

Packningen står färdig, rummet är tömt med allt personligt.
Hade jag fått bestämma hade jag valt att leva såhär resten av mitt liv men både du och jag vet att man som människa hade fått ett tragiskt liv. Jag vet att det finns ett finare liv än detta och det kommer jag få uppleva sen. Just nu ser jag inte det fina, det roliga. Jag har 95% tanke på allt annat och resten är till något annat.
Tomorrow i start a new life?

2 dagar kvar

Dom senaste dagarna har jag tänkt så mycket att min hjärna har nästan gått i små kristallbitar. Jag har kommit på att jag kommer missa så mycket, inte träffa alla fina människor på samma sätt eller varken träffa nytt folk och ha roligt. Jag ångrar allt så in i helvetes jäkla mycket att jag inte ens kan förstå. För mig är 22 veckor så länge ett halv år. Jag vill inte ens tänka tanken för den liksom tar sönder mig inifrån och kan inte repareras. Men...jag ska försöka varje skund att visa att jag är så mycket starkare än det jag går igenom.
 
 
 

BLOGLOVIN

För er som är intresseradeoch vill ta del av min blogg inläggsvis, se vad somhänder och sker varje dag
får jättegärna följa mig med bloglovin. Följ min blogg med Bloglovin 

om 4 dagar tar jag mina tunga väskor mot en blåsigare sida
kommer möta så svåra motgångar, svåra stunder och ett rent ut sagt de tuffaste veckorna i mitt liv
var är cirkus 1 halvår mot ett helt liv?
ingenting
3 veckor utan nära och kära kommer bli påfrestande
utan kramar, pussar, höra röster i verkligheter eller få se ögonkontakt
jag kommer möta individer lik mig med samma förhållande
jag kommer känna smärta, den tyngsta gråten i halsen
jag kommer sova sömnlös ensam
pina runt bland folk jag innan inte kände men som kanske blir i slutändan en vän för livet
ni ser
jag är rädd men let's do this
 
 
 

En heldag på Liseberg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade en otroligt rolig dag igår på Liseberg. Blev en heldag med mycket åk, skatt, roliga vänner och en stor förlust för att dra hem en storvinst på geisha. En besvikelse att de andra killarna fick med sig hem 2 kg toblerone och geisha och inte jag.

jag är mig, jag är den du vill ha

vi alla kommer nångång stöta på motgångar här i livet. vi kommer känna smärta som sakta drar in över oss. vi kommer känna oss meningslösa samtidigt som vi känner oss några procent värdefulla. men då tänker jag såhär? vad vore livet utan smärta, motgångar och förjäves? INGENTING.
 
Idag måste man nästan hamna på botten för att sedan dra sig upp starke än någonsin. Jag vet min moster sa till mig ett flertal gånger att hamnar man i något svårt läge igen så tar man sig Alltid ur det starkare än du var innan. Jag själv kan inte riktigt se det än eftersom jag inte har tagit mig ur det svåra än och inte hamnat i något svårare än vad jag är i nu innan.
Någon som känner att ni har varit starkare när ni tagit er ur något?
 
 
 

förlåt för detta skriveri men kände för att skriva av mig & det är okej

jag har vant mig nu vid att ha tårar i ögonen som är så tunga att dom faller ner för mina kinder. ibland är dom svårare att stoppa än andra dagar. jag önska jag kunde beskriva min känsla i allt, min tanke mitt humör men det är så svårt att förstå själv. jag klarar inte av längre att se mig själv, förklara saker för mig själv för jag vet att säger jag något till mig så kommer allt sättas fast i huvudet och jag kommer må ännu mer åt helvete.
 
jag hatar att möta mig själv vakna varje mogon och veta att ångesten sitter i från gårdagen och att jag sen kommer somna med dagens ångest osv. jag vill bara slita allt från mig men hur ska jag göra det när dagarna bara blir värre och värre. jag tror jag har tappat kontrollen Igen men jag vet inte. jag vet inte vad jag vill. jag kommer aldrig kunna förkara detta för er för det är så fruktansvärt svårt.

Hur man viken trana (origami)

Det är jättemånga som undrar hur jag har gjort dom där fina tranorna jag viker. Här nedanför är ett youtubeklipp där han beskriver precis hur du ska vika. Ha tålamod säger jag bara för det går inte på första försöket.
Börja med vanliga vita tunna A4 för viker man med förtjocka papper blir det svårt att vika tranan så använder helst tunna, medeltunna papper. 
 
 
 
 

Något vi borde tänka på oftare även i svåra som bra stunder


DET ÄR ALDRIG FÖRSENT ATT LÄRA SIG

allt jag lärt mig har jag förträngt. allt jag ville få svar på har jag inte frågat om
allt jag ville glömma har jag lagt på minnet. allt jag velat har jag inte kunnat
allt jag skulle vilja göra är bara en dröm. allt man tänker glömmer man bort

Ord svåra att beskriva

Jag vill bara ställa mig upp på mina bara ben och ta ett djupt andetag utan att känna den fruktansvärda smärtan inom mig. Den är hemsk, den är irriterande. Den är verkligen inte alls rolig och slås med. Det är så sjukt att man kan känna såhär, att man ens kan tänka såhär är ännu mer fascinerande. Att gå från så fri som en fågel från att sedan vara instäng som i ett fängelse, man blir typ psykos. Alltså helt ärligt, vi som är med om det kan bara förklara och förstå känslan. 

Q

Ska la försöka svara så gott som möjligt på frågorna.
 
Dina 5 favoritband/artister? 
Eftersom jag är en housemänniska och lite för de där indiestuket så lyssnar jag helst på Avicii, SHM, Harwell, All Time Low och Duft Punk
 
1D/JB?
Ingen eftersom deras musik inte existerar ens i min musikvärd. Rent ut sagt, sämst!
 
Favorit färg, djur, band/artist, maträtt, frukt?
Svart, gillar inte djur, All Time Low, Laxgryta med pasta, Vattenmelon

Snyggaste kändiskillen?
OJJJ, finns många men får nog säga alla snygginga killar i O.C
 
Vad är ditt bästa minne?
Har hur många fina minnen men ett starkt minne jag har är från Way Out West 2012.

Vad symboliserar DIG?
Glad, hjälpsam och öppen

Är du en dagdrömmare?
Nej, jag drömmer alltid på natten vilket resulterar ingen sömn
 
Hur många förhållanden har du haft?
Inget seriöst förhållande. Väntar på den snälla killen ska kolla i mitt liv
 
Tips om bra böcker?
Det är så logiskt alla fattar utom du av Lisa Bjärbo är en riktigt fin och gullig kärleksbok.

Fulaste klädesplagget
Har inga fula kläder, hara bara snygga kläder

De bästa plaggen du äger (+bild gärna)
Mina jeansshorts (finns bild på bloggen tidigare), alla mina olika sweater- tröjor + svarta Cheap Mondayjeans och min marinblåa långklänning.
 
Vart får du din inspiration till fotograferandet ifrån?
Från tumblr och från hur jag tänker själv, tidningar inspirerar också mig en del.

Hur många kuddar sover du med?
En avlång kudde
 
Varför ska du bo i falkenberg x antal veckor ?
Jag ska bo i Varberg pga. Personliga skäl. Kanske något ni kommer märka i bloggen längra fram för de som läser den. Keep reading

Favorit skönhetsprodukt? 
I.D bareMineral- sminket. Det bästa jag haft/har. Rekommenderar starkt för er som inte har det
 
Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Eftersom detta året inte har varit det mest perfekta för mig så kan jag inte säga hur en perfekt dag ser ut, men när jag väl har det (sällan) så är det när jag själv mår bra och känner mig stolt och även alla runt omkring också mår bra.
 
Vad är det bästa du vet att göra eller planera inför?
Jag älskar och ta dagen som den kommer och göra spontana saker bara apropå. Annars gillar jag att planera saker man bestämt/sett fram emot att göra.

Vilka serier och filmer är dina favoriter?
O.C och Gossip Girl. Har inga favoritfilmer direkt eftersom det aldrig är något jag kollar på så ofta

Har du någon gömd eller öppen talang?
Hmm...Nej det skulle jag faktiskt inte kunna säga att jag har. De flesta vet mina talanger isf

Chips/godis?
Godis

Läskigaste du vet?
Vet inte om man kan tycka det är läskigt, men är mer rädd för att jag ska bli lämnad ensam av människor.
 
Varför bloggar du? Tycker du om det?
Jag bloggar mest för att skiva av mig, det är ett enkelt sätt en att skriva allt i en dagbok, sen även bloggar jag för att visa andra hur mina dagar är i text och bilder. Dock gillar jag inte att blogga men gör det mest som sagt för att skiva av mig.
 
Var ser du dig om 10 år?
Kock eller servitör på ett schysst ställe i Sverige eller utomlands
 
Var skulle du åka om du fick välja vilket ställe som helst i världen?
Australien, skulle vilja jobba där i restauranbranchen

Din favoritplats?
Italien- jag älskar miljön runt omkring, maten och det fantastiskt fina folket.
Danmark- samma där, miljön, folket och deras otroliga inspiration
 
Vart i världen har du rest? Vilken plats kändes bäst?
Vi har husbil så vi brukar resa runt i Europa. Danmark, Tyskland, Österike, Schweiz, Spanien, Italien, Tjeckien, (Prag), Polen (Kraków och Auswitch - Konsentrationslägret)

RSS 2.0