#5

innan jag klickade på telefonen lägg på så hörde jag bara flera gånger om och om igen "kämpa på nu Felicia, kämpa på du är stark och klarar detta". jag vill tro på dom orden så himla mycket men jag har svårt att ta åt mig av det. jag har en vilja men bakom viljan döljer sig en stor hög med svaghet som hellre vill ta över mig. jag har så lätt att ge upp och vilja börja om på nya farliga banor.
 
alla tankarna vill ta överhand, sänka mig långt ner på botten och visa mig att du är inte värd att bli frisk du är värd att stanna där du är. jag vill hålla med tankarna men ska man komma någon vart så måste man putta bort tankarna och visa att dom har fel. jag känner mig så äcklig känner skam över mig känner varför skulle någon vilja välja detta livet. men jag tycket detta är ett bra liv trots att jag har en fight mot något som drar ner mig något fruktansvärt. för jag vet inte hur mitt andra liv kommer vara jag minns inte hur det är att ha ett fint liv. jag vill inte ens tänka den punkten då jag är på topp igen. för nu tar jag bara dag för dag och tar mig igenom dom svåra stunderna med hat, ångest och tankar.
 

Kommentarer
Postat av: zendayablogg

Hej! Lottar ut produkter från Victoria's Secret till en lycklig vinnare! Hoppas du är intresserad & deltar. Kram! :) ♥

LÄNK:
http://zendayadaily.blogg.se/2013/august/tavling-vinn-victorias-secret-body-mist-lotions.html#comment

2013-08-25 @ 23:11:04
URL: http://zendayadaily.blogg.se
Postat av: Elaine

Cool bild! :)

2013-08-26 @ 12:17:16
URL: http://mademoiselleElaine.blogg.se
Postat av: frukallgren.blogg.se

Intressant text och bild! Får en själv och tänka till litegrann

2013-08-26 @ 12:50:20
URL: http://frukallgren.blogg.se/
Postat av: EMMAWHO

sv: åh tack!

Vill säga "var stark!", men känns konstigt att vara någon random som kommer från ingenstans och bara säger åt dig att göra något. Men. Ändå. VAR STARK! (Även om det är okej att vara svag ibland också)

2013-08-26 @ 13:18:56
URL: http://emmawho.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0