inga ord, inte ett enda ord

jag vet inte om jag nånsin kommer bli förlåten för någon. Jag skäms så fruktansvärt för allt att jag inte har några ord för det, men jag vet att detta är inte heller jag. Det är inte jag som gör det, tar över han utan det är allt annat som tar min kraft, mitt liv och makt. Jag har makt och kraft att hindra det men allt annat är så mycket starkare än mig att jag inte klarar av det eller kan hantera det själv.

GIVE ME SOM QUESTIONS

En del undrar ganska mycket här i bloggen så varför inte köra igång en frågestund, fråga allt mellan himmel och gjord.

-

 

I wanted you to know That i am ready to go, heartbeat

Detta sommarlov har gått så fort, dock är det inte slut än men har hunnit med en hel del. Dock inte allt jag hade velat men så är livet ibland.

Har jobbat, varit i finaste Köpenhamn med mamma & pappa, varit i bästa Varberg (där jag trivs som en gud), har även hunnit med Falkenberg, festat, varit på kräftfestival, träffat nya vänner, fått tråkiga besked, fikat med vänner i Göteborg & om nån vecka lämnar jag Alingsås för att bosätta mig i en annan stad för oklara veckor. Kan inte avgöra om jag har gjort ett rätt val eller inte.

she shines in silver


Köpte ett par fulSnygga jeans igår som jag bara var tvungen att köpa.
Så coola och passar till så mycket jag har i min garderob.

villintevillintevillinte

2-2,5 veckor kvar

Origami

- Origami - 
Detta är något jag brukar sysselätta mig med för att glömma alla tankar i huvudet, för detta är ganska pilligt men det blir sjukt fint när tranan är färdig. 
 

Man vill ju inte lämna sin bästa vän

Det är som att släppa taget om sin bästa vän fast den samtidigt är ens värsta fiende.

du vet att hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

De här året har varit det tuffaste jag någonsin haft i hela mitt liv och tuffare kommer det bli om några veckor. Jag vet att innerst inne finns det en röst som säger "du kan inte leva såhär hela ditt liv" medan en annan röst säger "stanna där du är, du mår ju bra fast du inte gör det". Det stoppar mig lite, för jag vill så mycket mer än vad som sägs inombords och vad jag känner själv förstårs. Nästan ett helt år, ett fkn helt år vilket jag aldrig skulle tro.

Från Varberg till Falkenberg

Älskar att lämna hemmet några dagar även om jag skulle vilja vara ensam hemma. Stannade i Varberg en natt, hann också träffa Frida. Vidare till Falkenberg där jag hade superfina dagar i Falkenberg med Ida och andra vänner. Det var Kräftfestivalen i Glommen så vi drog först på förkrök sen vidare till festivalen där de slutade med fest och några klunkar för mycket men så kul hade vi!

Avicii - Wake Me Up

 
Att trötta på låtar är ju något jag gör fort eftersom jag lyssnar på dom en hel dag i veckor in och ut så är dom dåliga sen. Men helt ärligt, kan man tröja på Aviciis nya låt? Jag är totalt helt såld och får liksom inte nog.

RSS 2.0