älskade syster♥

De dagarna då allt är som ett helt helvete mellan oss så älskar jag dig mer än allt annat. Kan inte allid visar det men du finns vid min sida dagar som nätter, varje sekund och minut.
 

"att vara stark är inte att falla, utan att resa sig efter varje fall."


Midsommarafton

Spenderade min midsommar med familj och bästa vän. Åt traditionell midsommarlunch & jordgubbar. 
Till kvällen vart det hummer, räkor, ostbricka och nybakt bröd. Så himla gott! Drog sedan till Ida & drack vin, rökte & lyssnade på musik. Fin dag/kväll!

We are damaged, take control


Adrian Lux – Damaged - Radio Edit

meningslöst

Har inget att skriva om längre i bloggen. Känns som att allt jag skriver är så meninslöst bara inget egenltigen ni vill/behöver veta. Skriver mest för att skriva av mig och det gör jag på bästa sätt i bloggen.
 
Jag vill bara skrika ut allt jag känner till vart enda människa, jag orkar verkligen inte mer. Jag vill bara ge upp och sluta kämpa. Jag vet att det inte är ett alternativ just nu om jag ska komma någonstans men det är så jag känner. Vill inte sitta i ett hört och gråta och jag vill definitivt inte att andra människor ska se mig gråta men det lär dom få göra för jag kan inte hantera gråten när den väl brister. 

du och jag

Tankarna är ett krig i mitt huvud, kriget går över för nån dag men sen startar det om på nytt. Jag vill att alla ska förstå hur man mår, hur svårt det är och hur mycket man krigar på en hel dag. För en dag på 24 timmar är tuffare än någon nånsin kan räkna ut. Jag har lärt mig den senaste veckan att jag inte kan vinna över mina tankar för när jag väl tänker så är jag förloraren. 
 
Mina sömnlösa nätter börjar komma igen. Jag drömer på tok för mycket och det är inga vanliga drömmar. Dom är verkligen hemska och jag undrar om det ens är lagligt att dröma så?
Jag vågar knappt vakna för jag vet vart dagen kommer ta mig och jag vet vart mitt liv förför mig. Jag reser mig upp ändå och tänker "idag ska denna dagen inte bli som igår". Men man kan inte tänka så man får liksom ta minut för minut, timme för timme för tar man flera veckor innan kommer du aldrig stå på egna ben igen. 
 

Nike Air Max 90


Köpt världens snyggaste skor för ett tagsen.
Är helt såld och det kan nog vara det skönaste och bekvämaste skona att gå i och dessutom passar det till allt. 

9 fina dagar i Varberg

 
Jag lever, jag mår bra eller jag mår okej vill säga. Jag har haft jättemysiga och fina dagar i bästa Varberg, vilken underbart fin stad det där är med goa människor. Passade även på att träffa Way Out West- kompisarna som jag har saknat något enormt. Vi hade en trevlig kväll i pilhagen tillsammans med musik och andra mycket anant folk.
Hinner knappt komma för idag åker jag iväg igen, fast till Danmark. Guu vad jag har saknat det fina landet!

RSS 2.0