HEM FINA HEM

Var nervös från morgonen tills jag lämnade Capio. 

Packade ihop alla mina saker, sa hejdå till de som var i närheten och drog sen med mina släppta vingar ifrån Capio, hela vägen in till stan grät jag, jag bara grät och grät och fattade först inte vad i hela helvete jag hade gjort. Men jag tog mig i kragen och sa sen "dett ska fan inte bli misslyckat bara för du har valt att avbryta". Och nej det ska det inte. 
 
Jag var nervös hela dagen över vad som skulle hända, vad min behandlare och läkare skulle säga men det gick bra. Jag och min behandlare pratade om här nästkommande och innan jag får min plats på Mando måste jag ha en samtalskontakt och det blir nere i Varberg tills vidare trotts att jag är hemma.
Jag och läkaren diskuterade min resa, att jag hade gjort en lång resa men det är fortfarande mycket var jag har kvar att arbeta med. Det finns stor risk för mig att falla tillbaks igen, vilket jag inte planerar att göra för jag vet vilket helvete det är att ta sig upp igen. Jag har ändå kämpat i några år nu och varit i behandling sen förra året och det känns så synd att ha förstört behandlingen jag gjort där nere på Capio det känns ovärt. 
 
Än så länge känns det läskigt att vara hemma, men endå skönt. Jag måste släppa min ätstörning nu så jag kan bli en fri Felicia, jag vill inte bära en tung kropp med ätstörning runt omrking mig, jag vill bära en kropp utan ätstörning och då krävs det vilja och styrka. Det handlar bara om mig själv detta, jag måste ta tag i det ingen annan. 

Tack alla som har stöttat mig nere på Capio! Utan er hjälp hade jag inte stått där jag står idag, trotts lång resa kvar.

Kommentarer
Postat av: ellen

all lycka till dig och hoppas det kommer gå jätte bra hemma och det tvivlar jag inte på. jag finns som stöd om det är något har själv gått från att vara väldigt sjuk till att nästan vara helt frisk. kramar till dig

2014-03-12 @ 19:14:18
URL: http://freedomtime.blogg.se/
Postat av: minea

du är så himla bra och vacker, du klarar nog nästintill vadsomhelst!!! jag och alla andra hejar på dig, stor kram på dig och kämpa på

2014-03-12 @ 20:54:50
URL: http://www.sjuhundrasex.blogg.se
Postat av: linnea

Jag tror på dig Felicia. Ta hand om dig nu! <3

2014-03-12 @ 20:57:30
URL: http://lineamaria.webblogg.se
Postat av: Sara Karolina

Heja dig, fina fina du <3

sv; Tack snälla!

2014-03-13 @ 11:03:09
URL: http://sarakarolinas.blogg.se
Postat av: Matilda

Kramar i mängder <3

2014-03-13 @ 21:23:54
URL: http://styrka.blo.gg
Postat av: Alicia

Heja heja dig!

2014-05-02 @ 18:35:21
URL: http://flugsvampar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0