#28

frukosten gick åt helvete, lunchen gick åt helvete. hela min överkropp skriker efter ett stopptecken som kan stoppa allt inom mig på minuten men jag vet att ångesten är bara en engångsförtelse som går över efter ett tag. alla dom där psykologiska tankarna om självkänslan förstör mig jag får inget stopp på det och det går inte direkt in och ut igen utan det går verkligen IN och det måste jag jobba med att stoppa.
 
gick precis ner till havet med en patient och ställde oss vid klipporna och bara skek ut alla problem mot havet, så skönt att bara få skrika ut aggritionerna man har inom sig det borde ni testa för det känns skönt efteråt. 

Kommentarer
Postat av: Bohemhoe

Skapa grejen, brukar va skönt att skapa, syr kläder själv o känns som man lämnar en bit av sin själv i varje plagg

2013-09-18 @ 17:18:30
URL: http://bohemhoe.blo.gg/
Postat av: Clara

Tack snälla fina du!

2013-09-18 @ 19:40:58
URL: http://clararingqvist.blogg.se
Postat av: Hanna

Man har ju sällan våldsamt bra koll på hur det står till. För "alla andra har det värre" typ. Fast jag har blivit så ifrågasatt av främst vården att jag ibland inte överhuvudtaget kan tro att jag är annat än frisk och lat. Ett exempel är när jag skrevs ut från scä och det i journalen står att jag är fri från alla ätstörningssymptom. Jag var precis lika sjuk och rädd som när jag skrevs in men jag vägde mer och åt väl mer. Mentalt var jag inte frisk. Men när vården som ska veta börjar säga så så blir det till slut svårt att inte tro att dom har rätt.

Håller en tumme för att morgondagen blir bättre för din del. Det är tufft att kämpa sig ut ur det här och alla dagar är inte bra eller ens nära bra. Det sägs att det är kämpandet som gör en stark.

Svar: men är du frisk nu? man har så svårt att tro om man är sjuk eller inte vad som stämmer och är samt och inte.kram!!
Felicia Thiel

2013-09-18 @ 22:38:11
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Queen of Kammebornia

Skrika är bra! Man får hitta en plats som passar bara. Havet orkar ta emot skrik. Det är farligt att gömma alla känslor i bröstet. Kram till dig du starka tjej!

2013-09-19 @ 09:57:59
URL: http://queenofkammebornia.se
Postat av: Hanna

Nej. Jag är ungefär där jag var när jag fick vård första gången om än "tjockare" och äter lite bättre men mentalt är jag ungefär lika sjuk. Om man ser till ätstörningsbiten. Resten är typ oförändrat sedan sju år tillbaka. Hemskt egentligen.

2013-09-20 @ 11:44:04
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0