meningar som skär

"när du blir utskriven här ifrån så kommer du inte vara helt frisk" och "du kommer aldrig bli helt frisk från din ätstörning". De där två meningarna skär så hårt i såret att jag bara vill slå sönder mig blå. orden gör så ont att höra. jag vet att jag inte kommer bli frisk och det är fel att använda ordet frisk. när jag blir utskriven från Capio så kommer jag bara ha kommit en bit på vägen, jag kommer inte vara helt frisk men jag kommer att få leva med min sjukdom och måste hantera den på bästa sätt när jag väl lämnat Capio för att sen tillbaks till ett normalt liv. kanske inte det liv jag hade innan för det kommer jag aldrig få för sjukdomen har förändrat mig så fruktansvärt mycket både positivt och negativt.
jag får tänka mer innan jag gör saker, innan jag var sjuk kunde jag bara göra det utan att riktigt fundera. jag vill såklart återgå till mitt liv jag egentligen vill ha och det liv är att ha kul, umgås med familj, vänner, åka på festivaler, gå ut och äta, träna, göra spontana saker, äta saker utan att få ångest osv. 
Listan kan göras lång med vad jag vill återgå till och koppla mitt liv till och jag vet att jag måste börja inse mer nu att jag Måste börja leva med min sjukdom annars kommer jag inte komma någonstans i livet. 

Kommentarer
Postat av: loviisaaa

Fin blogg!

2014-01-13 @ 17:30:43
URL: http://loviisaaa.devote.se
Postat av: Emma Berglund

Svar; Verkligen :)

2014-01-13 @ 18:59:31
URL: http://emmaberglunds.se
Postat av: Felicia

Du kan bli frisk. Man kan bli frisk! Att vara frisk är inte lika med att leva livet precis exakt som man gjorde innan man blev sjuk. Jag vet inte hur länge du har levt med sjukdomen, men om man levt med ätstörningar i t.ex. 3 år och blir frisk är det klart att man inte är samma person som man var tre år tidigare. Alla förändras, och även om du inte hade haft en ätstörning hade du såklart ändrats under de här åren.
INGEN förtjänar att leva med den här djävulen, han förtjänar inte att få vinna över NÅGON. DU kan bli frisk. Det enda som krävs är din vilja, styrka och att du tror på dig själv. Då går det. Jag tror på dig, som så många andra runt om dig. Men det enda som egentligen behövs är att Du tror på dig.

Du kan vinna. Du kan bli frisk. Och du Ska bli frisk. Ge. Aldrig. Upp. <3

2014-01-13 @ 19:18:24
URL: http://feliciagranlund.blogg.se
Postat av: Katarina

Jo, du kan bli helt frisk, men det är bra att förstå vilken jädra tuff resa det är. Blod, svett och tårar.
Tankarna kan komma tillbaka men man får köra mindfulness. Ja, så tänker jag nu. Hur känns det..? Och släppa och gå vidare.
Du fixar det här!

2014-01-13 @ 20:27:19
URL: http://katarinaratcliffe.se
Postat av: Theresa Beigelbeck

Vilken mysig blogg du driver! xx Så inspirerande texter, keep it up!

2014-01-13 @ 20:42:12
URL: http://tbeck.blogg.se/
Postat av: Agnes

mycket fin blogg!

2014-01-14 @ 09:16:10
URL: http://agnesfredrikamaria.devote.se
Postat av: Amanda

du är jättestark!

2014-01-15 @ 12:16:03
URL: http://amandapersson.forme.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0