22 JANUARI

Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit på BUP- samtal hos min behandlare, varit på en promenad och även tagit en sväng in till stan och shoppat lite. Jag som sa till mig själv att jag INTE får handla mer kläder, men det var lite svårt när jag hittade en jacka för 119:- på H&M kan visa er imorgon. 
 
Annars har jag haft ångest, fuskat, ljugit, haft mer ångest, ångest och ytterligare ångest. vet inte hur jag ska döva min ångest eftersom jag inte får gå ut hur som helst heller. jag vet några saker som dövar ångesten men dock för stunden och det gör ont. 

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

har du sett filmen frozen? <3 den dövar ångest i iallafall 90 minuter <3

2014-01-22 @ 22:11:36
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: Daniella 🌙

http://www.swefilmer.com/frozen-2013/frost-2013-video_5a1e09bd9.html

2014-01-22 @ 22:31:13
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: S

Tack fina.

Försök ta hand om dig själv som du skulle göra för din bästa vän, om du mår dåligt sj så kan du inte ta hand om andra på bästa vis. Du förtjänar din egen kärlek mer än någon annan först och främst. . . H,mm det är så jobbigt med ångest. Jag brukar försöka ta mig ut på en nattpromenad el hoppa in i duschen då. Men om det är för stark ångest så är det svårare. Men försök att inte göra dig själv illa. Distrahera dig på nåt vis. :/

2014-01-22 @ 22:46:35
URL: http://sceletorya.blogg.se
Postat av: therese

åh, du är så himla fin! försök tänk att ångest ENDAST är en känsla och aldrig en handling så länge du inte handlar efter ångesten, så länge du inte låter ångesten ta makten så kan den heller inte skada eller röra dig. ångest är inte på riktigt, bara i ditt huvud, i dina tankar. och ångest går ALLTID över, ångest kommer och är aldrig förevigt, den är bara periodsvis. försök tänk lite så när du får problem med att behärska det, vet att det är svårt att tänka vettigt i sådana stunder men det är viktigt att påminna sig själv att om 30-60 min så går det över!
styrkekramar. <3

2014-01-22 @ 23:23:13
URL: http://pappersflyygplan.blogspot.se/
Postat av: therese

och ja, förresten, jag vet konsekvenserna av att hetsa och spy. läst, hört och sett allt, hehe. men det känns aldrig som ett varningstecken för min del. svårt att bry mig om allt det negativa när det är så "viktigt" för stunden... men allt med ätstörningar är farligt och skadligt, även träning och dieter när man tror att man är duktig, om man då gör det på en manisk och hetsig nivå.

2014-01-22 @ 23:24:46
URL: http://pappersflyygplan.blogspot.se/
Postat av: Pouline

sv: åh tack! puss

2014-01-23 @ 00:35:42
URL: http://poulines.se
Postat av: Alina

sv: ingen orsak :)

2014-01-23 @ 03:51:36
URL: http://oncelikethis.blogg.se
Postat av: elin

Sv: Tack gumman! Jag är väldigt nöjd faktiskt :)

2014-01-23 @ 08:56:34
URL: http://wahhlgren.blogg.se
Postat av: palandetistan.blogg.se

Svar: Jag har aldrig fått diagnosen ätstörd eftersom jag aldrig bett nån om hjälp så jag vet inte om jag kan säga att jag har det, men i några år nu (ungefär fyra) har jag mer eller mindre "lidit" av bulimi och hetsätning. Det var mycket värre i början då jag endast levde på yoghurt som gick lätt att få upp igen. Mat fanns inte på världskartan. Sen kom de dagar då man fick sån brutal ångest och bara vräkte i sig allt vad onyttigt heter och därefter ännu mer ångest.. Dessa dagar ville jag helst bara sova bort och glömma. Gick inte att tänka på något annat än det man stoppat i sig..

Även om det är bättre nu, fortfarande utan hjälp, så har jag ibland hetsdagar, oftast i samband med godis, efterrätter och sånt, vilket jag hatar. Är beroende av kaloriberäkna och livrädd för att äta för mycket. Det är hemskt när man väl ska äta med sina vänner för man sitter där och ser ett bord fyllt med kalorier och gör allt för att försöka räkna i huvudet..

2014-01-23 @ 10:45:40
URL: http://palandetistan.blogg.se/
Postat av: Ronja

Ja, gick också på BUP då jag var yngre men det hjälpte inte speciellt mycket. Kan dock vara att jag var inställd på att jag inte ville ha någon hjälp what so ever och bara satt tyst tills dom gav upp, haha. Vilket nog var det dummaste jag gjort, man måste låta folk hjälpa en ibland och istället för att göra något som gör ont - ut och spring eller motionera. vad som helst som bara tröttar ut dig, det hjälpe för mig i alla fall :)

2014-01-23 @ 11:30:12
URL: http://rustandstardust.blogg.se/
Postat av: milina.blogg.se

Vet precis hur det är att ha ångest.. går en asperger och adhd utredning. riktigt jobbigt :/

2014-01-23 @ 17:53:48
URL: http://milina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0