ett tung stadigt berg som inte vill falla

jag vill leva med dig tills jag dör, jag är inte villig än att släppa dig trotts du gör mig så illa att jag är tvungen att andas frisk luft i timmar. din kraft sveper över mig som en stark vindpust som inte går att vika undan och istället faller jag ner på marken pladask och får känna och lida av trygg smärta. smärtan, falskheten, rädslan och det svarta livet är mitt den är min trygghet, min närvaro som för tillfället inte vill vara frånvarande en sekund eller varken en minut mer. att känna dessa kraftiga känslor och tankar omkring sig ständigt är helt absurt jag menar, jag vet knappt hur det känns längre att inte känna något hemskt. 
 
jag är så trött på att trycka ner mig själv, känna mig svag, känna mig ingenting eller ofta känna mig så jäkla svart. sjukdomen har blivit mitt liv, min bästa vän och min livskamrat tills vi båda dör och skiljs åt. jag trodde jag hade blivit starkare men delvis har jag det men det finns så otroligt mycket mer jag behöver jobba med för att bli friskförklarad och jag kommer då dras med detta länge i mitt liv tills allt är över. min motivation är så svag ibland att jag ibland packar ihop min väska för att vilig att lämna och åka någonannan stans för att inte känna så mycket mer än luft, mod och svävande styrka som kanske kan trilla ner lite på mig. jag vill inse att jag har blivit i bättre skick än jag var förut men min sjukdom ekar i mitt huvud att gå tillbaks till dit du egentligen vill vara och jag står och drar som ett rep fram och tillbaks "dit vill jag, nej dit vill jag, dit vill jag nej dit vill jag". 
 
jag brukar gå ut ibland vid klipporna på det öppna vattnet och skrika "lämna mig ifred" men mitt fiende lyssnar inte på mig den kommer tillbaks lika snabbt som jag skrikit och spottat ut det.

Kommentarer
Postat av: Sofia - vardag & foto

Fin blogg. Kolla gärna min och lämna en kommentar! :)

Svar: tack så mycket, hur är det med dig?
Felicia Thiel

2013-12-22 @ 17:21:14
URL: http://fiiaaz.blogg.se
Postat av: Anonym

sv: tack deasmma! :)

2013-12-22 @ 18:10:37
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se
Postat av: Moa

sv: Tack så mycket!

2013-12-22 @ 19:38:38
URL: http://moahannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0