Råg- havrekligröt med blåbärsfluff

Gjorde världens godaste gröt imorse iallfall, brukar göra den varje morgon dock blev det annorluda idag med blåbärsfluff till vilket inte va som förväntat alltså inte min grej men ville göra en ny variation och testa, är så trött på att aldrig komma på något nytt med gröt lite svårt också när jag har sån galet jäkla svår beslutångest vad jag ska äta på morgonen, ha på osv osv. Iallfall råglingegröt och havrekli med blåbärsfluff. Dock tyckte jag inte om blåbärsfluffet så det ska jag aldrig mer göra ahha

Kommentarer
Postat av: nathalie.

gröt är bäst.

2014-01-28 @ 12:51:33
URL: http://conscious.blogg.se/
Postat av: veronica eriksson

Men gud så gott det ser ut! :) Kramar

2014-01-28 @ 15:54:18
URL: http://vveronicas.com/
Postat av: ida

Fin blogg. Fina foton. Fina ord. Känner igen mig. Kram

2014-01-28 @ 16:27:57
URL: http://iminetta.blogg.se
Postat av: Lisa

Gröt går ju att variera i en oändlighet! Bara fantasin som sätter gränser egentligen ;)
Man kan t.ex. koka gröten tillsammans med antingen kardemumma & kanel, vaniljpulver, kakao, bär, saffran, pepparkakskrydda eller annat.
Så kan man toppa med keso, kvarg, yoghurt, fil, äpplemos, sylt, bär, frukt, riven kokos, frön, nötter, nötsmör, torkad frukt, mandelmjölk, ja.. vad som helst! Bara att våga testa lite nytt, blir det äckligt så är det bara att testa något annat nästa gång. Eller hur? :)
Kram

2014-01-28 @ 18:50:59
Postat av: Ellen

har läst igenom din blogg lite. måste säga att jag tycker du är otroligt stark. jag vet hur svårt det är , och att det tar sin tid. Jag hoppas allt går bra!!

2014-01-28 @ 18:53:26
URL: http://faabuleux.blogg.se
Postat av: ♫♪ sandra - en musikblogg

ser gott ut!

2014-01-28 @ 19:34:15
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Linda

gott

2014-01-28 @ 20:03:13
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: MATILDA

gott! :D

2014-01-29 @ 11:10:50
URL: http://matildays.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0