Meningar som gör ont, trotts att jag inte borde bry mig

"Du ser inte sjuk ut", "hur sjuk är du" osv osv. Alla dessa orden man får höra från olika människor hit och dit gör så jävla ont. Alla små och få ord kan göra så ont i en, av denna idiotiska sjukdomen. Varför ska jag ta åt mig av att jag inte ser sjuk ut eller hur sjuk jag är eller varför det inte syns. Men folk glömmer lätt av att sjukdom sitter inte bara på utseende utan också i psyket. Jag kan vara hur sjuk som helst och fortfarande ha en normalvikt. 
 
Jämför man mig nu med då så var jag riktigt sjuk och då såg man att jag vara sjuk, nu när jag har en normalvikt klart som fan att man inte ser att man är sjuk då, eller hur?. Det är endå psyket som tar längst tid att bearbeta, jag tar åt mig av det något fruktansvärt trotts att jag inte borde göra det. Men några av er känner säkert igen er att man tar åt sig av sånt som andra inte tycker var något att ta illa vid sig, men för oss sjuka så finns det en bristningspunkt för ord och meningar då det gör ont. 

Kommentarer
Postat av: michellemariolina.blogg.se

Ta inte åt dig av vad idioter har att säga. Du är jäkligt stark, du ska må bra, du har rätt till att må bra, stå på dig, kämpa! Du är duktig ♥

2014-02-09 @ 22:22:50
URL: http://michellemariolina.blogg.se/
Postat av: Sandra vanessa

Jätte fin blogg !
Kämpa på tjejen .

2014-02-10 @ 09:19:59
URL: http://sandravanessa.blogg.se/
Postat av: Sam

Jättejobbigt att höra sådant. Enda sjukdomen man faktiskt VILL se sjuk ut. Så bakvänt och knäppt.
Har du sökt till mando i Alingsås?

2014-02-10 @ 11:05:38
URL: http://www.trasselochtankar.devote.se
Postat av: Tobias Pettersson

Du har en otroligt fin blogg gillar den verkligen. du får järn gå in på min blogg om du vill den handlar om kändisar mina åsikter och massa tips på alt från recept till bloggdesign. Hoppas du får en bra dag
http://tobiaslife.nu

2014-02-10 @ 13:32:50
URL: http://tobiaslife.nu/
Postat av: S

(Svarar här hehe)

Jag tycker absolut du ska börja på mando. Väldigt empatiska behandlare. Har gått där i lite mer än ett år. Så mycket bättre än bup.

2014-02-10 @ 16:40:35
URL: http://trasselochtankar.devote.se
Postat av: Angelica

Det du skriver träffar mig rätt in i hjärtat. Det är en av anledningarna till varför jag är så rädd att bli normalviktig. Det syns ju inte hur jäkla dåligt jag mår då..
Min mamma brukar då påminna mig om varför jag ska bli frisk. För min egen skull. Skit i vad alla andra tycker-lättare sagt än gjort.

Kram

2014-02-10 @ 17:29:40
URL: http://kampenmotanorexian.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag kan bli något så fruktansvärt arg på människor som de. Ta inte åt dig, gör inte det. Precis som du skriver så sitter inte sjukdomen i hur man ser ut eller hur mycket man väger. Det är alla dessa jäkla tankar som dagligen utgör ett krig där inne. Du stark, Felicia! Kram på dig

2014-02-10 @ 20:07:41
URL: http://styrka.blo.gg
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Många fattar inte att det inte alltid syns på utsidan. Det mesta sitter ju i huvudet. Och de som tror att man inte är sjuk och mår dåligt psykiskt bara för att man ler någon gång ibland, de vet ingenting. De borde istället vara glada för att man orkar vara glad.

2014-02-11 @ 20:36:12
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/
Postat av: ida

Känner igen mig i det där. Alla tror jag är frisk o ska orka saker nu när vikten är normal. Men är fortfarande sjuk i huvudet...

2014-02-14 @ 20:40:58
URL: http://iminetta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0