äntligen HEMMA

hann inte komma innanför dörren eller in till mitt rum innan tårarna kom, jag vet inte varför men allt kändes framförallt så rörigt i mitt rum och tvångstanke som jag har att allt måste vara perfekt och på sin plats i mitt rum klart man bryter ihop då + att det var så omtumlande att komma hem jag är inte van vid detta trotts att det är mitt riktiga hem där jag ska bo några år till. men varberg är än så länge mitt hem och jag har vant mig nu att det är här jag ska vara ett tag till men sen så ska jag såklart lära mig att leva normalt i mitt riktiga hem vilket jag gör på mina permissioner. 
 
det har varit en grymt jobbigt kväll men jag räknade inte med något annat, tog iallfall en cykeltur till maxi och handlade en tidning och köpte även den nya loka pepparkaka, så galet god. rekommenderas. skönt och bara få komma ut och ta eget ansvar denna kväll. 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Sv: Jag vet faktiskt inte riktigt, det beror ju på vilken inriktning jag väljer.. det kan bli allt från marknadsförare till revisor eller till företagsekonom :)

2013-09-28 @ 09:47:18
URL: http://olesenstjej.blogg.se
Postat av: Josefine Anerland

Hoppas morgondagen blir bättre. <3

2013-09-28 @ 12:35:03
URL: http://josefineanerland.blogg.se/
Postat av: Victoria

Det ska jag göra :)
Okok var den bra?

Svar: allt bra?
Felicia Thiel

2013-09-28 @ 14:08:30
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: Johanna - A dream as model ♥

sv: hehe varsågod ! :)

2013-09-28 @ 15:53:36
URL: http://jonza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0