#12

ny vecka, ny dag nya tag att arbeta sig framåt och skapa nya mål. det spelar ingen roll om jag mysslyckas med målen för den biten kommer då jag lyckas. fick tillbaks min nyckel idag så ett mål avklarat och ett steg närmare framåt.
 
hade samtal med min behandlare och varje måndag som ni vet så lägger vi upp ett behandlingsprogram där vi sätter upp lång och kortsiktiga mål. mina långsiktiga mål har inte förändrats men mina kortsiktiga mål för denna veckan blir stort. jag hoppas att vi kan hitta några bra medel för att få bukt på dom svaga och negativa styrkorna och hitta dom positiva men det kommer självklart inte bara ta denna veckan det kommer ta längre tid men det bästa är att få med sig verktyg från en expert som jag kan ta med mig och jobba med och tänka på.
Varber bjuder iallfall på riktigt fint väder denna eftermiddag trotts all blåst, skulle tydligen bli upp till 20 grader imorgon om prognosen vill säga stämmer. 
 
 

Kommentarer
Postat av: vanja


jag skulle bli jätte glad om du ville rösta på mitt bidrag nr 7 här: http://photobypontus.blogg.se/2013/september/finalister-i-fototavlingen.html#comment

2013-09-02 @ 23:07:23
URL: http://vvanja.blogg.se
Postat av: Johanna

kram på dig

2013-09-03 @ 14:28:59
URL: http://nannna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0