Man behöver vara både svag och stark för att lyckas

"Jag vill inte visa att jag är svag, även om jag inte är starkast heller. Jag skulle vilja kalla mig både svag & stark. För detta är tufft, det tuffaste jag någonsin varit med om i hela mitt liv. Jag vill visa alla andra att jag är mer stark än svag men det är inte alltid det går. Jag har aldrig mått, tänkt eller känt såhär i hela mitt liv. Jag är alltså vilsen, förvirrad & förtillfälligt avstäng från verkligheten"

Break these walls down So the whole world can see how you inspire

John De Sohn – Under the Sun (Where We Belong) - Radio Edit
Jag har lärt mig att man ska aldrig ha för höga förväntningar men man ska ändå inte se det negativa. Jag vet, det är supersvårt. Jag har jättelätt för att se allt på den mörka sidan men det är tufft att lära sig att se allt på den ljusa sidan igen. Det är något jag jobbar på varje dag. Men man är ju så van vid att se allt på den mörka sidan så till slut blir Inget på den ljusa sidan.

Anyway...Jag går hemma här och fightas med mig själv & försöker övervinna allt. Det är inte lätt ska ni vet, det är det verkligen inte. Men med lite tårar som forsar ner för kinden som ett vattenfall, fina kramar & pussar, peptalkt mot mig själv så klarar jag också detta på ett eller annt sett. Motivationen är inte alltd vid min sida men den finns där svagt någonstans. Jag önska jag kunde känna den för då vet jag att jag har ALL kraft & motivation till att klara detta. Nu känner jag den inte så därför finns det mer negativa motivation än positiv motivation. Min hjärna hör allt, ser allt. Så därför måste jag vara snäll & ge hjärnan rätt perspektiv & även tänka rätt. 

12/5

Lyssnar på Daughter's album och funderar samtidigt. Det är sommar om en månad och jag vill så gärna uppleva alla mina sommarplaner jag har planerat i år. Den kommer bli så sinnessjuk rolig, hypad & minnesfylld att jag inte kommer vilja missa en sekund av det. Har inte bokat mina biljetter än till Bråvalla, men det kommer soon as possible. Mina favoritband/dj's kommer dit Avicii, Rebecca & Fiona, All Time Low, Frank Ocean. Hör ni eller? Helt galet och detta är något jag inte vill missa. Kommer umgås med dom bästa tjejorna och leva livet.  

RSS 2.0